De ultieme Koningsdag Occasion

De Honda Jazz 1.3 i-VTEC Comfort is een populaire compacte hatchback die bekend staat om zijn veelzijdigheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Bij autobedrijf Minnaar te Heeswijk-Dinther is deze auto verkrijgbaar in de perfecte Koningskleur voor Koningsdag, namelijk oranje. Met zijn moderne design, ruime interieur en praktische functies is de Honda Jazz een uitstekende keuze voor zowel stadsverkeer als lange ritten.

Motor en Prestaties

De Honda Jazz 1.3 i-VTEC Comfort is uitgerust met een 1.3-liter i-VTEC benzinemotor. Deze motor levert een vermogen van ongeveer 102 pk en heeft een koppel van 123 Nm. Dit zorgt voor een vlotte en responsieve rijervaring, zowel in de stad als op de snelweg. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen, wat zorgt voor een optimale controle over de auto.

Brandstofefficiëntie

Een van de sterke punten van de Honda Jazz is zijn brandstofefficiëntie. De 1.3 i-VTEC Comfort biedt een laag brandstofverbruik, waardoor de auto een aantrekkelijke keuze is voor bestuurders die op zoek zijn naar een zuinige auto. De auto voldoet aan de huidige emissienormen, wat betekent dat het een milieuvriendelijke optie is.

Interieur en Comfort

De Honda Jazz 1.3 i-VTEC Comfort heeft een ruim en flexibel interieur. De “Magic Seats” van Honda zorgen voor veelzijdigheid in de manier waarop je de ruimte in de auto kunt benutten. De achterstoelen kunnen worden opgeklapt of neergeklapt om verschillende configuraties te creëren, wat ideaal is voor het vervoeren van passagiers en bagage.

Het interieur is ook voorzien van moderne technologieën, zoals een touchscreen infotainmentsysteem met connectiviteitsopties zoals Bluetooth en USB. De auto beschikt over comfortabele stoelen en voldoende beenruimte voor zowel de voor- als achterpassagiers.

Veiligheid

Honda hecht veel belang aan veiligheid, en de Jazz 1.3 i-VTEC Comfort is daarop geen uitzondering. De auto is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder een anti-blokkeer remsysteem (ABS), elektronische remkrachtverdeling (EBD), en een aantal airbags. Deze functies dragen bij aan een veilige rijervaring voor de bestuurder en passagiers.

Conclusie

De Honda Jazz 1.3 i-VTEC Comfort is een uitstekende keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een compacte, efficiënte en veelzijdige auto. Met zijn betrouwbare prestaties, zuinige brandstofverbruik en ruime interieur is deze auto een goede keuze voor zowel dagelijkse ritten als lange reizen. Bovendien biedt de Jazz een goede prijs-kwaliteitverhouding, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor veel automobilisten.

Openingstijden

maandag 08:30 – 18:00
dinsdag 08:30 – 18:00
woensdag 08:30 – 18:00
donderdag 08:30 – 18:00
vrijdag 08:30 – 18:00
zaterdag 09:00 – 13:00

Mocht het zo zijn dat deze tijden u niet uitkomen dan kun u na een telefonische afspraak ook op een ander tijdstip bij autobedrijf Minnaar te Heeswijk Dinther terecht.