Autobedrijf Minnaar Kleurt Oranje voor het EK Voetbal 2024

Bij Autobedrijf Minnaar staat de voetbalgekte volop in het teken van het Europees Kampioenschap Voetbal 2024, dat dit jaar plaatsvindt in Duitsland. In het kader van dit sportieve spektakel heeft Autobedrijf Minnaar een bijzondere actie opgezet die geen enkele voetbalfan kan missen: een feloranje auto voor het pand, helemaal gevuld met ballen en voorzien van de kreet “Hup Holland Hup” in grote letters.

Deze unieke versiering is een ware blikvanger en symboliseert de steun van Autobedrijf Minnaar aan het Nederlands elftal. De sfeer zit er goed in, zeker nu het Nederlands elftal een vliegende start heeft gemaakt door de eerste poulewedstrijd tegen Polen te winnen. De overwinning heeft de hoop en het enthousiasme alleen maar aangewakkerd, en het hele team van Autobedrijf Minnaar staat klaar om samen met de klanten de prestaties van Oranje te vieren.

Het autobedrijf hoopt dat de feestelijke auto nog lang aan de straat kan blijven staan, als symbool van de verbondenheid met het Nederlands elftal. Zolang de spelers in het kampioenschap blijven, zal de auto blijven stralen in het oranje, met de ballen als teken van het sportieve karakter van deze actie.

Kom langs bij Autobedrijf Minnaar om de sfeer te proeven en onze steun voor het Nederlands elftal mee te beleven. Samen juichen we voor Oranje en hopen we op een schitterend toernooi! Hup Holland Hup!

Openingstijden

maandag 08:30 – 18:00
dinsdag 08:30 – 18:00
woensdag 08:30 – 18:00
donderdag 08:30 – 18:00
vrijdag 08:30 – 18:00
zaterdag 09:00 – 13:00

Mocht het zo zijn dat deze tijden u niet uitkomen dan kun u na een telefonische afspraak ook op een ander tijdstip bij autobedrijf Minnaar te Heeswijk Dinther terecht.