2e Paasdag: Ontdek Autobedrijf Minnaar

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de branche? Zoek niet verder dan Autobedrijf Minnaar in Heeswijk-Dinther! Op 2e Paasdag zijn wij geopend van 11:00 tot 15:00 uur om u te verwelkomen. Kom langs en ontdek ons uitgebreide aanbod aan kwaliteitsauto’s en profiteer van onze speciale paasaanbiedingen. Ons vriendelijke team staat klaar om u te verwelkomen en te helpen bij al uw auto-gerelateerde behoeften.

Uw Specialist in In- en Verkoop van Kwaliteitsauto’s

Bij Autobedrijf Minnaar begrijpen we dat de zoektocht naar de perfecte auto soms overweldigend kan zijn. Daarom streven we ernaar om het proces zo naadloos mogelijk te maken voor onze klanten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de in- en verkoop van auto’s, hebben we een scherp oog ontwikkeld voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze uitgebreide selectie occasions biedt voor elk wat wils, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens en alles daartussenin.

Complete Onderhoudsservice voor Uw Auto

Bij Autobedrijf Minnaar stopt onze service niet bij de verkoop. We zijn trots op onze ultramoderne werkplaats, bemand door gespecialiseerd personeel dat ervoor zorgt dat uw auto in topconditie blijft. Of het nu gaat om een APK-keuring, een kleine onderhoudsbeurt of een uitgebreide inspectie, wij staan klaar om uw auto veilig en betrouwbaar te houden, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Flexibele Leaseopties voor Zakelijke en Particuliere Klanten

Op zoek naar een flexibele leaseoplossing voor uw volgende auto? Autobedrijf Minnaar biedt voordelige leaseopties voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met onze ruime keuze aan hoogwaardige auto’s en aantrekkelijke leasevoorwaarden, maken we het eenvoudig om achter het stuur te kruipen van de auto van uw dromen, zonder dat dit een aanslag hoeft te zijn op uw budget.

Bij Autobedrijf Minnaar streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat we doen. Of u nu op zoek bent naar uw volgende auto, behoefte heeft aan onderhoudsservice of interesse heeft in onze leaseopties, wij zijn er om u te helpen. Bezoek ons op 2e Paasdag en ervaar zelf het verschil dat Autobedrijf Minnaar te bieden heeft!

Openingstijden

maandag 08:30 – 18:00
dinsdag 08:30 – 18:00
woensdag 08:30 – 18:00
donderdag 08:30 – 18:00
vrijdag 08:30 – 18:00
zaterdag 09:00 – 13:00

Mocht het zo zijn dat deze tijden u niet uitkomen dan kun u na een telefonische afspraak ook op een ander tijdstip bij autobedrijf Minnaar te Heeswijk Dinther terecht.